Despre mine

La varsta de 17 ani, am inceput Facultatea de Educatie Fizica si Sporturi Montane,in cadrul careia am studiat domeniul Sport si Performanta Motrica. Am finalizat studiile de licentiat in 2015 cu specializarea Atletism, iar in acelasi an admis la studiile de Masterat in domeniul Performanta si Managment Sportiv.

Deoarece visam de mult sa admit la Facultatea de Medicina, in 2017 mi-am indeplinit acest vis, asadar am pus cariera sportiva pe locul II in detrimentul studiilor. Desi am optat sa ma axez pe studiu, mi-a fost greu sa renunt la sportul de performanta definitiv, asadar, o buna perioada de timp am incercat pe cat de mult sa le imbin. Cu siguranta nu a fost usor, insa cele doua medalii de bronz la Campionatul Mondial de Alergare Montana de lunga distanta obtinute cu echipa nationala a Romaniei cu siguranta au fost o satisfactie pe masura.

Dupa Campionatul Mondial din 2018, am decis sa renunt la viata competitiva, pentru a ma concentra pe studiile medicale si universitare in domeniul sportului si a performantei sportive.

Datorita implicarii mele perpetue in domeniul sportului si a cunostintelor de care am dat dovada, in 2018 am fost aleasa sa reprezint Federatia Romana de Atletism la Forumul Young Leaders, Berlin 2018, organizat de catre European Athletics. In urma acelui forum am infiintat in cadrul Federatiei o Comisie pentru Atleti, a carui departament am fost votata drept presedinta, comisie ce se ocupa cu drepturile si informarea sportivilor.

In anul 2019, am admis la Scoala Doctorala Stiinta Sportului, din cadrul Universitatii Dunarea de Jos, sub indrumarea hab Enoiu Catalin Razvan, cu o tema de dezvoltare a capacitatii de efort la sportivii din alergare montana. Deoarece tema constituie un adevarat interes in domeniul alergarii montane, atat la nivel national cat si international, o colaborare cu Institutul National de Cercetare pentru Sport a fost inevitabila, devenind astfel colega lor.

Concomitent, antrenez particular sportivi amatori care doresc sa participe la diverse competitii si au nevoie de ghidare in practica lor sportiva, conduc o sectie de atletism pentru copii in orasul Brasov si am infiintat una noua in orasul natal Zarnesti care isi va incepe activitatea anul acesta. Studiez la Facultatea de Medicina din cadrul Universitatii Transilvania Brasov si organizez tabere si seminare de alergare alaturi de echipa RunTransylvania.