Categorie: Seminarii

Bucureștiul a făcut cunoștință cu stilul Run Transylvania al evenimentelor de alergare

Aproximativ 40 de alergători din Romania, au participat la primul workshop destinat alergarii, organizat de Run Transylvania, aflând astfel, de la profesor Iulia Găinăriu și campionul Soare Nicolae Alexandru, totul despre “Cum să îți construiești planul de pregătire pentru sezonul 2020”. Participanții la seminar spun că a fost pentru pentru prima data cand au participat la un eveniment atât de complex, eveniment ce a inclus atât o sesiune teoretică cât și una practică, o tombolă, înscriere online cu kit de participare generos și chiar o degustare de vinuri nobile.

În cadrul seminarului, sportivii au aflat cum să îți întocmești corespunzător un plan anual eficient de pregătire, cum să selectezi competițiile care ți se potrivesc cel mai bine și cum să eficientizezi fiecare antrenament. În plus, o parte importantă din seminar a inclus dicuții legate de alimentație, hidratare, nutriție sportivă și vitaminizare.

Sportivii au spus că le-a fost extrem de util atelierul practic, în cadrul căruia au perfecționat tehnica de alergare pe plat, fiind observat în detaliu de către cei doi sportivi de performanță aflați la fața locului.

Fiecare dintre participanții la seminar au primit în kit-ul de participare câte un gift card On Cloud, un voucher în valoare de 200 de lei pentru procurarea produselor 2XU, un baton Chimpanzee Energy Bar și o băutură izotonică naturală Chimpanzee GUNPOWER, precum și două tipuri de proteină Siberian Wellness Romania cu arome diferite.

De asemenea, fiecare participant la seminar a fost participant automat la tombola organizată ăn cadrul evenimentului, oferindu-se premii în valoare totală de 5000 de lei, printre care: cel mai nou pantof de alergare, #Cloudflow – generația a doua, o înscriere premium la competițiile Ciucaș X3 și Predeal Forest Run, 10 vinuri premium oferite de Crama Chateau Cristi, produse marca Siberian Wellness, tricouri oferite de Federația Română de Atletism.

Partenerii workshop-ului:

  • trisport.ro
  • On Romania
  • Siberian Wellness
  • Crama Chateau Cristi

Seminarul – Totul Despre o Alergare Eficientă și Fără Accidentări

Pe 21-22 septembrie în Chișinău a avut loc seminarul de alergare alături de Profesor Antrenor Iulia Gainariu. Programul seminarului a fost unul comlex și a cuprins atelier practic si atelier teoretic.

Programul seminarului:

Atelier teoretic.
1. Alegerea corecta a probei de alergare in funcție de calitățile individuale.
2. Planificarea corecta a antrenamentelor pentru obiectivul stabilit.
3. Alegerea antrenamentului corect.
4. Exerciții de forțaă specifice alergatorilor
5. Nutriție sportivă. Ce mâncăm înainte, în timpul și după antrenament.
6. Cum ne vitaminizam?

Atelier practic.
1. Importanța celor trei principii ale antrenamentului:
– Încalzirea pentru efort.
– Structura unui antrenament.
– Încheierea.
2. Antrenamentul de rezistență.
3. Antrenamentul de viteză.
4. Metode de corectare a tehnicii de alergare.
5. Exerciții de forță specifice alergatorilor.